flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ваканції головного спеціаліста з інформаційних технологій та секретаря судового засідання

03 лютого 2016, 10:12

  

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

 

Петропавлівський районний суд Дніпропетровської області, що знаходиться за адресою: вул. Радянська, 74-а, смт. Петропавлівка, Дніпропетровської області, поштовий індекс 52700, оголошує конкурс на   заміщення вакантних посад державних службовців:

- головного спеціаліста з інформаційних технологій.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста чи магістра, стаж роботи за фахом на державній службі в органах судової влади не менше 2 років або загальний стаж роботи за фахом не менше 3 років, досконале володіння комп’ютерною технікою;

-   секретаря судового засідання.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища освіта за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог щодо стажу роботи, досконале володіння комп’ютерною технікою.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру, умов оплати праці, тощо надається за телефоном 3-02-55 або під час особистого прийому в приміщенні суду кабінет № 5.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу.

 

Керівник апарату

Петропавлівського районного суду

Дніпропетровської області                                                  Ж.Ю.Бондаренко